Tangalle - Reisverslag uit Tangalla, Sri Lanka van PetraJose - WaarBenJij.nu Tangalle - Reisverslag uit Tangalla, Sri Lanka van PetraJose - WaarBenJij.nu

Tangalle

Door: Petra en Jose

Blijf op de hoogte en volg

21 December 2018 | Sri Lanka, Tangalla

Het heeft zowat de hele nacht geregend. Vinden we niet erg, want dan slapen we toch. Vanmorgen hebben ze de douche en wastafel gerepareerd en kunnen we heerlijk warm douchen in onze cabana.
Omdat er zo nu en dan een bui valt, besluiten we om een bezoekje te brengen aan de stad. Eerst een stuk langs het strand en daarna via de hoofdweg. Gelukkig hadden we de paraplu en een regencape meegenomen, want soms dan viel het er flink uit. In de stad wat rondgesjokt, een hotdog en een lekkere plak cake gegeten (we hebben tenslotte nog vakantie en onze sjaal past nog (grapje)). Terug maar met de tuk-tuk, voor 300 roepee (€ 1,50) kun je toch eigenlijk geen 3 kilometer gaan lopen.
Daarna toch een hele tijd op een strandbedje doorgebracht. Het regende niet meer, maar de zon was er ook niet.
‘s Avonds hebben we lekker grote garnalen zitten eten in het kleine visrestaurantje Think Club op het strand. Met ons erbij waren er slechts 4 gasten. De enigste verlichting was een kaars op je tafel en het licht van de maan (morgenavond is het volle maan).

• 23 December 2018 - 10:40

JoopenAnneke:

Hoop dat jullie het ondanks de regenval toch een mooie vakantie hebben, en genieten van al het moois wat Sri Lanka te bieden heeft.

Gr Joop

• 23 December 2018 - 10:45

Cris-jan En Harita:

Wat een pech.. De laatste paar stranddagen zullen toch niet weer in het water vallen.Zijn wel benieuwd naar jullie foto's en de rest van jullie reisverhaal.Maak er nog een paar mooie dagen van .Was weer geweldig om jullie te volgen...