Bat Trang
Door: Petra
03 November 2014 | Vietnam, Bát Trang
Op 1 nov hadden we n vrije dag in hanoi,
Nou had ik iets gezien 10 km verderop in bad trang daar zou n ceramic center zijn , dat was iets voor mij en ik heb Jose uitgenodiigd om mee te gaan en ze zij ja, dus wij met de taxi d'r opgaf. T weer was heerlijk en t was inderdaad een en al ceramiek wat je zag. Alleen maar! Nieuwschierig als je we zijn zijn we ook achterin de straatjes gaan kijken en jawel hoor hier waren de mensen aan het werk. We mochten binnen n kijkje nemen hoe alles gemaakt werd ,beschilderd gebakken enz. Heel erg leuk was dat, ik kreeg bijna zin om mee te doen."bijna" ik heb tenslotte vakantie!
Eerst nog n drankje onder de golfplaatjes en de reuk van gebakken eten de bus genomen die er toevallig toch stond.
Voor 38 cent voor 10 km hebben we dat toch maar gedaan.
De bus ging naar t eindstation in hanoi, en hanoi is groot, hoe verder naar ons hotel? Omdat we ook wel ns op zo,n scootertje mee wilde besloten we beide heel impulsief om dat ook maar te doen! Kicken!!! Wat n drukte en maar goed dat we niet zelf reden we mochten meerijden voor geld natuurlijk. We lieten ons afzetten in t centrum waar we op 7 hoog n drankje gedaan hebben en genoten van t zonnetje, heerlijk!"&
N beetje gewinkeld en we hebben bii t meer nog n pagode bezocht. Verder nog n beetje geslenterd naar ons hotel waar we opgehaald zouden worden met de taxi die ons naar de nachttrein zou brengen naar sapa. Ons volgende avontuur. Ben benieuwd!
03 November 2014 - 15:51
Germa:
Op naar jullie volgende avontuur.
So far so good.
p.s. José de TB is bekend 1.44 p.p. p.o.
Mag je weer lekker vergeten want als jij terug bent zijn alle contractjes verstuurd.
Liefs Germa -
03 November 2014 - 16:33
Geert En Marga:
Goh, wel knap peet dat je je hebt kunnen beheersen , maar je hebt vakantie dus geniet van het land en het weer -
03 November 2014 - 20:02
Sjefri Ria:
Kei schon allemaal. Doe maar lekker veel ideeén op Petra voor de komende kersstukkenavond bij jou. Lijkt mij ook spannend om zo achter op een scooter door die drukke stad te crossen. nog heel veel plezier. -
04 November 2014 - 09:13
Bep:
goh wat een reis zeg en toch zeker wel foto's gemaakt van alle baksels daar ??? geniet er van meid gr Bep